Op post Leiden werken zo’n 140 medewerkers in de rijdende dienst. Voor deze post is er één vacature voor de functie van

 

 

Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg (m/v)

32-36 uur per week

 

 

De zorgambulance wordt ingezet bij gepland vervoer van patiënten die op dat moment geen acute medische zorg nodig hebben. De Verpleegkundige Middencomplexe Ambulancezorg (ook wel: MCA Verpleegkundige) waakt ervoor dat de patiënt tijdens het vervoer stabiel blijft en het vervoer zo comfortabel en prettig mogelijk verloopt.

 

Belangrijkste taken

 • organiseert en coördineert de zorg aan de patiënt tijdens vervoer;
 • verleent (psychosociale) begeleiding aan de patiënt (en familie);
 • bespreekt met de chauffeur de wijze van vervoer en de te volgen werkwijze;
 • registreert en verwerkt de administratieve gegevens van de patiënt en rapporteert over de aard van de klachten en handelingen die zijn verricht;
 • draagt zorg voor de overdracht van de patiënt en zijn medische gegevens aan de ketenpartners.

 

Functie-eisen:

 • diploma Verpleegkundige niveau 4
 • een geldig BLS/AED-certificaat
 • bij voorkeur ervaring in de klinische en/of thuiszorg
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • empathisch vermogen
 • zelfstandig kunnen handelen
 • stressbestendigheid en doorzettingsvermogen

 

Meer over RAV Hollands Midden

Bij de RAV Hollands Midden werken 250 medewerkers in de rijdende dienst. Daarnaast zijn er zo’n 50 medewerkers die bij de ondersteunende afdelingen werkzaam zijn. Dit gaat bijvoorbeeld om de onderdelen: kwaliteit, medische ondersteuning, roosterplanning, scholing, personeel en organisatie, beleid- en beleidsontwikkeling etc. Zij leveren allemaal een bijdrage aan het verlenen van goede ambulancezorg aan de bewoners van de regio Hollands Midden.

 

Wat bieden wij jou?

De indienstname vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. De RAV HM wil zich onderscheiden door een goed personeelsbeleid met veel persoonlijke aandacht voor de medewerkers, opleidingsmogelijkheden en loopbaanontwikkeling.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 2.319,-  en maximaal € 3.322,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. Dit is in overeenstemming met functieschaal 45. Een recente uitbreiding van taken zou mogelijk kunnen leiden tot een hogere waardering.

Bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden kan het dienstverband van een jaar, bij een positieve beoordeling, worden omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Inlichtingen en procedure

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Een selectiegesprek, meeloopdag en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure. Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 9 januari 2022. Solliciteren kan via de button onderaan deze vacature.

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daniel van Campenhout, locatiehoofd Leiden, 06-8155 4676.

 

 

Ja, ik wil deze baan