112-bellers vragen om hulp. Jij stelt hen gerust en geeft heldere instructies. Je verzamelt snel de relevante informatie zodat ambulances correct worden ingezet.

 

Wat ga je doen?

De Verpleegkundig centralist intake is in roulerende diensten verantwoordelijk voor het uitvragen van 112-meldingen. Via de telefoon onderhoud je nauw contact met verschillende partijen.

 

Voorbeelden van concrete taken

Je…

 • handelt 112-meldingen af aan de hand van het uitvraagprotocol AMPDS (ook bekend als ProQA)
 • reageert direct op vragen en verzoeken van je collega’s op de ambulance en van zorgprofessionals als ziekenhuizen, huisartsen en verloskundigen
 • je verzamelt efficiënt en effectief alle relevante informatie
 • je informeert je collega’s helder en duidelijk zodat de juiste hulpverlening snel ter plaatse kan zijn
 • schakelt continu tussen alle betrokken hulpverlenende instanties

 

 

Waar ga je werken?

Regio Hollands Midden telt 19 gemeenten met in totaal 770.000 inwoners. De regio bestrijkt de Bollenstreek, Leiden en omstreken, Alphen aan den Rijn en Gouda en omstreken. RAV Hollands Midden heeft 250 medewerkers in dienst. De 31 ambulances rijden jaarlijks 60.000 ritten. De helft hiervan is spoedvervoer. De sfeer bij ons is vriendelijk en open. De medewerkers zijn ambitieus. Bij RAV Hollands Midden zijn het wagenpark, de materialen waarmee we werken en de opleidingen van hoge kwaliteit.

 

De Gemeenschappelijke Meldkamer in Den Haag is een van de nieuwste en modernste meldkamers in Nederland. De meldkamer is gehuisvest in ‘de Yp’, het politietrainingscentrum in Ypenburg (Den Haag).

 

 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een diploma HBO-V of MBO-V/A-verpleegkundige
 • Je staat geregistreerd in het BIG-register als verpleegkundige
 • Je hebt een diploma Verpleegkundig Centralist of je bent bereid deze te behalen

 

Competenties

 • Je hebt snel inzicht in de werkprocessen van de hulpverleningsdiensten
 • Je bent stressbestendig, servicegericht en accuraat
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt een goede typevaardigheid en kunt goed omgaan met geautomatiseerde systemen

 

Salaris

De aanstelling vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. Het salaris bedraagt bij aanstelling in de functie van verpleegkundig centralist intake maximaal € 3.917 bruto per maand, schaal 55, bij een 36-urige werkweek, exclusief onregelmatigheidstoeslag.

 

Goede arbeidsvoorwaarden

Wanneer je bij ons in dienst komt, zorgen we goed voor je. Naast de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden, organiseren we meerdere keren per jaar leuke evenementen als BBQ’s, het Sinterklaasfeest en de nieuwjaarsborrel.

 

Verlofaanspraken
De verlofaanspraken waar je recht op hebt, bedragen voor een ambtenaar met een 36-urige baan 172 vakantie-uren per kalenderjaar. Dit zijn 144 wettelijke vakantie-uren en 28 bovenwettelijke vakantie-uren. We kennen ook een PLB (Persoonlijk levensfase budget): dit zijn 35 uren per jaar.

 

Cafetariamodel
Het cafetariamodel biedt de mogelijkheid om, voor zover de bedrijfsvoering het toelaat, een aantal verlofuren, het vakantiegeld of de eindejaarsuitkering fiscaal vriendelijk te laten verrekenen. Het cafetariamodel biedt de volgende mogelijkheden:

 • een fiets met verzekering en accessoires
 • het kopen of verkopen van vakantie-uren
 • extra reisvergoeding woon-werkverkeer
 • extra vergoeding voor functie gerelateerde studies, vakliteratuur, kosten vakbond of beroepsvereniging

 

Zorgverzekering
Je kunt zelf kiezen bij wie je je zorgverzekering wilt afsluiten. Er is een collectief contract afgesloten met IZA Zorgverzekeraar N.V. Dankzij dit contract krijg je korting op basis- en aanvullende verzekeringen. Ook bij Zorg- en Zekerheid ontvang je een collectiviteitskorting van 10%.

Medewerkers die onder de CAO ambulancezorg vallen ontvangen bovendien een werkgeversbijdrage van€ 172,- bruto per jaar als men een aanvullende verzekering heeft (bedrag is afhankelijk van je salaris). Medewerkers met een salaris tot en met FWG 45 ontvangen € 100,- extra.

 

Pensioenverzekering
RAV Hollands Midden is voor de pensioenverzekering aangesloten bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP). Het ABP kent onder meer een uitkering bij geheel of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid en het ouderdomspensioen.

 

Salarisbetaling
Maandelijks wordt het salaris rond de 25e van de maand overgemaakt.

 

Sollicitatietraject

Naast een persoonlijk gesprek maakt een antecedentenonderzoek deel uit van de selectieprocedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Ook loop je een dienst mee om de sfeer te proeven en het werk van dichtbij mee te maken.

 

Informatie

Voor nadere informatie over vacature van Verpleegkundige centralist intake kun je contact opnemen met de locatiehoofden van de Meldkamer Ambulancezorg:

Xander Kluts
06 30 806 741

Ron Langeberg
06 48 607 082

 

Ja, ik wil deze baan Informatiepakket aanvragen