De Regionale Ambulancevoorziening Hollands Midden

Bij de RAV Hollands Midden werken 250 medewerkers in de rijdende dienst vanuit de standplaatsen Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda. Daarnaast zijn er zo’n 30 medewerkers werkzaam op de Meldkamer en ongeveer 30 medewerkers voor ondersteunende afdelingen zoals: kwaliteit, medische ondersteuning, roosterplanning, scholing, personeel en organisatie, beleid- en beleidsontwikkeling etc. Zij leveren allemaal een bijdrage aan het verlenen van goede ambulancezorg in de regio Hollands Midden.

 

De roosterplanning voor de rijdende dienst op lange termijn en het verwerken en oplossen van acute problemen in het dienstrooster wordt gedaan door ons roosterbureau. In dit team van 4 medewerkers is een vacature ontstaan voor

 

Roosterplanner

28 – 32  uur per week
Standplaats: Leiden


Wat ga je doen?

Met 250 medewerkers die allemaal 6 dagen per jaar scholing volgen, die verlof opnemen en soms ziek zijn, is het een hele uitdaging om het dienstrooster dicht te krijgen en iedere dag te zorgen dat er voldoende ambulances beschikbaar zijn om zorg te kunnen verlenen. Samen met je collega roosterplanners zorg je er voor dat op lange termijn het rooster beschikbaar is en scholing en verlof ingepland zijn. Op korte termijn verwerk je arbeidsverzuim en andere acute verstoringen in het rooster en draag je zorg voor het oplossen van de gaten in het rooster. Omdat de RAV een 24h bedrijf is en verstoringen in het rooster ook 24h per dag voorkomen draai je mee in een beschikbaarheidsrooster om de locatiehoofden te ondersteunen bij acute roosterproblemen.

 

Je taken zijn onder meer:

  • Het plannen van dienstroosters waarbij rekening wordt gehouden met cao, arbeidstijdenwet, protocollen en afspraken;
  • Het afstemmen met medewerkers en managers en het beantwoorden van vragen over de planning van dienstroosters;
  • Het oplossen van opengevallen diensten op het laatste moment;
  • Onderhouden van contact met uitzendbureaus en inplannen van de inzet van flexwerkers, waarbij rekening wordt gehouden met urgentie en budgettaire afspraken;
  • Het samen met de afdeling opleidingen inplannen van interne en externe scholingen.
  • Diverse administratieve werkzaamheden die te maken hebben met het dienstrooster.

 

Wat vragen wij?

Natuurlijk hopen we dat je een fijne collega bent waarmee het prettig en soepel samenwerken is. We verwachten dat je regulier en onder druk op een heldere en begripvolle wijze kunt communiceren met de medewerkers van de rijdienst.

Uit jouw ervaring en afgeronde relevante studie blijkt een werk- en denkniveau op minimaal MBO niveau 4. Je hebt ervaring als operationeel planner en kennis van relevante wet- en regelgeving is vereist.  Het bezitten van het diploma vakopleiding personeelsplanner is een pre.

Je bent punctueel, gestructureerd en je werkt vlot door. Je bent betrokken bij het werk en je hebt er plezier in om ondanks de hoeveelheid aanvragen en chaos dat het plannen met zich meebrengt, de roosters kloppend te houden.

Aanbod:

De aanstelling vindt plaats volgens de CAO Ambulancezorg. De functie is gewaardeerd in FWG schaal 45.

Het gaat om een dienstverband van 28 – 32  uur per week. Deze uren kun je in overleg met de andere planners flexibel indelen, zodat het past bij je privé-situatie. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor één jaar. Bij goed functioneren wordt de arbeidsovereenkomst daarna omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

Inlichtingen en procedure:

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan de functie-eisen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 22 juni. De eerste ronde selectiegesprekken is gepland op 29 juni. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

De vacature wordt zowel in- als extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij plaatsing. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robin Verhage, teamleider Roosterbureau, telefoonnummer 06 53456251.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Ja, ik wil deze baan